Masseurs

Paul

Ik integreer verschillende massage-technieken en stem het af wat op dat moment voor jou het meest effectief is; zacht, subtiel, balans herstellend, harmoniserend, of ritmisch, activerend, energetiserend. Met aandacht en ruimte voor wat zich aandient en wat je ervaart, emotie, expressie. Wees Welkom!

Zia

Ik geef holistische integrerende ontspanningsmassages die een combinatie zijn van synergene -, pulsing – , klassieke – en voetreflex massage. Ik werk met de energieflow van het lichaam, waardoor integratie plaatsvindt en je weer beter in contact komt met jezelf en je lichaam. Naast integratie is er aandacht voor het loslaten van spierspanningen, bindweefsel verdikkingen en emoties die zich in het lichaam hebben vastgezet. De ervaring is dat je je na de behandelingen weer als één geheel voelt.

Ramon

“Ik ben weer helemaal senang.” De feedback die ik laatst kreeg van een client en omschrijft ook goed het doel van de massages die ik geef. Voor mij is massage een ontspannend moment waar de tijd even stilstaat, volledige aandacht. Deze ontspanning ontvang je als client, energie kan weer stromen en je komt weer tot leven.
Door een combinatie van verschillende massage grepen uit de ontspanningsmassage, Lomi-Lomi, deep-tissue en klassieke klacht gerichte massage ontstaat er maatwerk met afstemming van intuïtie, wensen en eventuele klachten.
Bij de massages maak ik matig gebruik van pijnboompit olie.

Naast EdanZ, masseerde ik ook regelmatig bij de Stichting Massage Community, een initiatief om voor minima massages bereikbaar te maken.